Close

Tidligere vinnere

Publikumspris 2017 gikk til Villa Skaar.

Fagjurypris 2017 gikk til Bjørn Myhre Sport.

 

Fagjuryens begrunnelse:

 

Bjørn Myhre Sport er en bedrift som over lengre tid har utmerket seg i sin bransje, med stor fagkunnskap og innsikt om marked og kunder. Driverne har evnet å utvikle bedriften kontinuerlig, til tross for en meget sterk konkurransesituasjon i markedet, med store nasjonale aktører.

Gjennom årene har Bjørn Myhre Sport utviklet seg til å bli en anerkjent og profesjonell sportsbutikk, med en god og økonomisk bærekraftig drift.

Juryen mener at Bjørn Myhre Sport har lyktes gjennom sitt fokus på kunden og kundeservicen over tid. De har tatt en posisjon som «best i faget» og denne krever det kunnskap og service for å beholde.

De ansatte viser en stor grad av fagkunnskap, kundeforståelse og profesjonalitet, og de er genuint opptatt av å levere riktig produkt, til rett tid – hver gang. Kunden opplever Bjørn Myhre Sport som særdeles pålitelig og tillitsverdig.

Bedriften har også tatt store grep i sosiale og digitale kanaler, hvor de tilbyr god og relevant informasjon og kundeservice.

Bjørn Myhre Sport viser en stor grad av sosialt ansvar, med tilstedeværelse på ulike lokale og nasjonale idrettsarrangement. I tillegg viser de raushet i forhold til omkringliggende idrettslag og har gjennom flere år engasjert seg i lokalmiljøet både med smørekurs men også andre aktiviteter.

Bjørn Myhre Sport ser kunden, identifiserer riktig produkt og pris og leverer mer enn det som er forventet. På mange måter opplever kunden det nesten slik at Bjørn Myhre Sport er med på den kommende ski- eller sykkelturen!

Langrenns- og sykkelutøvere kommer langveisfra for å handle hos Bjørn Myhre. All ære for personlig engasjement, kunnskap, service og glimt i øyet.

Bjørn Myhre Sport er en verdig vinner av Årets Servicepris 2017!