Vi sikrer din utvikling

ITverket er et konsulentselskap med rundt 130 sosiale tech-nerder lokalisert i Oslo og Drammen, som leverer tjenester innen systemutvikling, sikkerhet, cloud og teknologiledelse – en bred portefølje som krever et mangfold av kompetanse. Vi er gode på å finne de beste løsningene for våre kunder, både i privat og offentlig sektor. Vi jobber smidig og effektivt, er i tett dialog med våre kunder, og er hele tiden opptatt av å gjøre kundene våre bedre, sikre faglig utvikling i kundens miljø og bygge langsiktige partnerskap.

 

 

 

Menneskene i sentrum

ITverket har alltid vært en arbeidsplass med fokus på trivsel. Med stor takhøyde og kort vei til beslutninger sørger vi for at folk har det bra og utvikler seg på jobb. Ambisiøs satsning på kompetanseutvikling legger grunnlaget for vårt arbeid og sikrer vår fremtid. Dette skaper en arbeidsplass der våre ansatte trives og vokser, samtidig som våre kunder får tilgang på dyp og bred ekspertise. Hos oss er læring og kompetanseutvikling noe vi setter høyt og investerer mye i. Vi har blant annet vårt eget Academy, som bidrar til kontinuerlig utdanning av våre konsulenter.

 

En del av Omegapoint – styrker vår portefølje

Behovet for sikre systemløsninger hos private og offentlige aktører er større enn noen gang. Samtidig er mangelen på kompetanse kritisk, og markedets etterspørsel innen cybersikkerhet og sikker digitalisering er større enn tilgangen på ressurser. Ved å gå sammen med Omegapoint møter vi denne utfordringen, og tilbyr helhetlige løsninger innen utvikling og IT-sikkerhet, som gir markedet større leveringskapasitet.

 

Vil du vite mer?

Gjør utfordringene dine om til muligheter, gjerne sammen med oss og ekspertene våre som er oppdatert på fag og teknologitrender. Er du interessert i konsulenttjenester eller vil høre mer om andre prosjekter vi har gjort? Ta gjerne kontakt.


Flere medlemstilbud