Gratis rådgivningssamtale og mer hos Sperton Norway

I Sperton ser vi på rekruttering som mer enn bare å fylle en ledig stilling; det er en strategisk beslutning som kan påvirke hele organisasjonens fremtid. Med vår globale tilstedeværelse og ekspertise innen ulike sektorer som olje & gass, fornybar energi, IT, og logistikk, er vi posisjonert for å tilby skreddersydde rekrutteringsløsninger som møter deres unike behov.

Eksklusivt tilbud for medlemmer av Næringsforeningen i Drammensregionen

  • Gratis rådgivningssamtale: Vi starter med en gratis, uforpliktende samtale for å forstå deres unike behov og utfordringer.
  • Rabattert pris på første rekrutteringsprosess: Som medlem av Næringsforeningen, tilbyr vi en spesialpris på den første rekrutteringsprosessen med oss.
  • Global mobilitet og rammeavtaler: Vi tilbyr også løsninger for global mobilitet og muligheten for å inngå rammeavtaler, både nasjonalt og internasjonalt.

Agile Rekrutteringsprosesser

Vi forstår at tid er av essens, og vi fokuserer derfor på å levere raske og effektive rekrutteringsprosesser. I et marked hvor talentene ofte har flere valg, er det viktig å handle raskt. Vår agile tilnærming sikrer at vi kan tilpasse oss raskt til markedets behov og dermed sikre de beste talentene for din organisasjon.

Uforpliktende rådgivning

Vi inviterer til en uforpliktende konsultasjon, enten fysisk på deres kontor eller digitalt via Teams. Her vil vi presentere våre tjenester og diskutere hvordan vi kan tilpasse våre løsninger for å møte deres spesifikke behov.


Flere medlemstilbud