Konferansier Bærekraft 2.019, Per Skøien (Foto: Torbjørn Tandberg)

"En kraftpakke å ta med seg hjem"

03.05.2019
"Årets bærekraftkonferanse i Drammen samler en veldig spennende bukett av kompetanse og formidlingskraft. Dette gjør konferansen aktuell og inspirerende, og vil forhåpentlig gi deltakerne en kraftpakke å ta med seg hjem." Per Skøien, konferansier Bærekraft 2.019

Å få muligheten til å lede bærekraftskonferansen er en ære. Ordet bærekraft er nok litt slitt i det offentlige ordskifte, men det er like fullt en uhyre viktig ingrediens i samfunnsutviklingen på de fleste plan. Jeg oppfatter bærekraft som nøkkelordet for å kunne gi fremtidige generasjoner like muligheter for eksistens og utvikling som det vi har. Det er avgjørende at dette tas på alvor og gis tydelig innhold og forpliktelse.

 

Vi er glad for å ha fått på plass en dyktig og samfunnsengasjert konferansier til Bærekraft 2.019 - 22. mai i Drammens Teater:

 

Per Skøien er utdannet innen økonomi og statsvitenskap. Han er kommunikasjons- og markedssjef i Skue Sparebank.

 

Per Skøien har over 20 års erfaring fra dagspresse. Han har jobbet som journalist og nyhetssjef i Drammens Tidende og som nyhetsredaktør i Laagendalsposten.  I fire år var Skøien strategisk rådgiver og partner i kommunikasjonsbyrået Godt Sagt.

 


Informasjon og påmelding til konferansen her: https://nfdr.no/aktiviteter/baerekraft-2019-hva-betyr-baerekraft-for-min-lonnsomhet-og-bunnlinje

 

 

Konferansier Bærekraft 2.019, Per Skøien (Foto: Torbjørn Tandberg)
Konferansier Bærekraft 2.019, Per Skøien (Foto: Torbjørn Tandberg)