Fikset også krisen

10.06.2020
Matfikseren i Konnerudgata fikser det meste innen mat, og da korona-krisen rammet med stor tyngde, og alle konferanser og selskaper ble avlyst, ja da fikset de like godt hjemmelagde middagsretter, fredagstapas og ferdig marinerte grillmat – rett hjem til folket. På bilde: Pål Audun Høyen og Katrine Vie Bråthen.
* Denne saken er en del av Næringsvekst 2020-prosjektet: Sammen. Endrer vi hverdagen Matfikseren ble startet opp i Svelvik i 2005. Etter hvert som virksomheten bare økte, spesielt innen catering, så ble det behov for mye større plass og ikke minst et større kjøkken. Dermed etablerte Matfikseren seg i Kirkens Bymisjons tidligere lokaler i nederst del av Konnerudgata i Drammen. I tillegg driver cateringselskapet fire kantiner, og nylig tok Matfikseren også over driften av Ligostua...