Næringsrikt - Næringslivskonferansen for Nye Holmestrand

30.09.2019
Er du klar for høstens store happening for næringslivet i Holmestrand og Sande?

Holmestrand Næringsforening, Sande Næringsråd, Sande kommune og Holmestrand kommune inviterer 31.oktober til en stor heldags næringslivskonferanse i Sande, kalt NÆRINGRIKT.

 

1. januar 2020 blir vi en ny og større kommune. Den nye kommunen er preget av vekst og utvikling, og har mye å være stolt av. Næringslivet er rikt og mangfoldig, med stor variasjon i størrelse og virksomheter. Vi har gründere som har etablert millonbedrifter og aktører som leverer varer over hele verden. I dag er det nær 7500 mennesker som er sysselsatt i den nye kommunen vår og det er på tide disse treffes. Vi inviterer derfor til en næringslivskonferanse med inspirerende foredragsholdere og med gode muligheter for læring og nye kontakter.

 

Nils Ingar Aadne er konferansier og foredragsholder. Fylkesmann Per Arne Olsen åpner konferansen og foredragsholdere er bl.a. styreleder Torbjørn Johansson i ASKO, Stavangerordfører Christine Sagen Helgø og samfunnskontakt Unni Claussen i NOAH. I tillegg vil lokale ledere og foredragsholdere fortelle om deres vei til suksess, men også tanker om fremtiden for sitt fagfelt eller marked.

 

Dette blir en dag der bedriftene i den nye kommunen vår får anledning til å bli bedre kjent, bygge nettverk og bli inspirerte! Hold av datoen og meld deg på høstens store happening for næringslivet i vår region!

 

 


PÅMELDING HER

 

HVA: Næringsrikt konferansen

DATO: 31. oktober 2019

TID:  09.00-16.00

HVOR: Selvikhallen, Sande

PRIS: kr. 475.- pr deltaker

Påmeldingen er bindende. Prisen inkluderer lunsj, faglig innhold og underholdning. Faktura blir sendt pr. e-post.

 

Ønsker du mer informasjon? Se her