Nytt Drammen 24

24.09.2019
Da er årets 2. utgave av Drammen 24 klar for lesing!

Hovedtema er digitalisering, noe som også er på dagsorden i samtlige av de ulike Næringslivsdagene-arrangementene i Lier, Nedre Eiker, Øvre Eiker, Drammen og Svelvik om to uker. Vi har blant annet besøkt et digitalt læringsverksted i Drammen og sett nærmere på digitaliseringen av gartnernæringen i Lier. I magasinet får du også lese mer om Eiendomsdagen som er den 7. november, og du får presentert det spektakulære snøhallprosjektet i Lørenskog som Lier-firmaet Eiqon er med på å bygge. Og vi har også funnet plass til årets TV-aksjon som skal bidra til å hjelpe kvinner i noen av verdens mest sårbare områder.

 

Les Drammen 24 her: https://nfdr.no/uploads/drm24/drm24_nr2_2019/

 


Utgiver er Næringsforeningen i Drammensregionen. Godt Sagt har stått for redaksjonelt innhold og design, mens Wang Media har hatt ansvaret for annonser. 

Magasinet trykkes i 10.000 eksemplarer som går ut til alle bedrifter i regionen. I tillegg blir det plassert på en rekke hoteller, restauranter og aktuelle møteplasser i bybildet. Magasinet sendes også direkte til alle Næringsforeningens medlemsbedrifter.