Nytt Drammen24 ute nå!

16.02.2017
Da er årets første utgave av Drammen24 klar til lesing. I denne regionale utgaven er det fokus på prosjektet Næringsvekst 2020 som har tatt over stafettpinnen etter omdømmeprosjektet.

Her får du også lese om Conexus og deres datterselskap CXS som nå satser både i Malaysia og Saudi-Arabia, mens SpareBank 1-konsernet styrker seg her i Drammen.

 

Vi tar også et dypdykk i kommunens digitale eiendomsarkiv der det er scannet ikke mindre enn 300.000 dokumenter de siste årene. I tillegg får du møte vår "Profil"; prosjektleder i Destinasjon Drammen, Mari Tandberg, samt lese om små og store nyheter i Børsen-spaltene.

 

Digital utgave finner du her:

http://nfdr.no/uploads/drm24/drm24_nr1_2017/

 

Utgiver er Næringsforeningen i Drammensregionen, Godt Sagt kommunikasjon har stått for det redaksjonelle innholdet og Oktan har hatt ansvaret for annonser, trykk og distribusjon.

 

 

Denne utgaven av Drammen24 sendes til samtlige virksomheter i Drammensregionen og direkte til 2.500 kontaktpersoner i tilknytning til Næringsforeningen. Magasinet er dessuten også å finne i bedriftsresepsjoner, hoteller og andre sentrale plasser i regionen.