Gründernettverk

Næringsforeningen jobber for en satsing på gründere i Drammensregionen og har etablert et nettverk for gründere med målsetting om å skape møteplasser mellom gründere, kunnskap og kapital.

 

Intensjonen er å skape og etablere treffpunkt der man får faglig påfyll, kompetanseheving og mulighet for å bygge nettverk.

Etablererveiledningen er et gratis tilbud for deg som bor eller tenker å starte bedrift i Øvre Eiker, Nedre Eiker, Drammen, Lier, Sande eller Svelvik kommune. Her kan du få råd og veiledning knyttet til oppstart av egen virksomhet. Etablererveiledningen arrangerer jevnlige kurs innen bl.a. markedsføring, regnskap, forretningsplanlegging og skatt/mva.

For mer informasjon og kontaktpersoner, se www.etablererveiledning.no.

 

www.minegenbedrift.no

En gratis, offentlig finansiert tjeneste for deg som vurderer eller har bestemt deg for å etablere din egen bedrift. Nettportalen er et verktøy for alle faser i etableringsprosessen. Den fører direkte til ulike instanser du kan ha nytte av og gir deg en oversikt over aktuelle kurs og arrangement. Portalen gir deg også mulighet til å opprette en egen profil, som gjør det lettere å strukturere planer og ideer.

 

Trenger du ytterligere opplysninger – eller ønsker du å være med i nettverket?
Kontakt Næringsforeningen v/Cecilie Bjørgan Brunsell
Tlf: 924 33 857 – cecilie.brunsell@nfdr.no

 

 

Medlemmer

Vidar Nesse
Bedrift: Deloitte
Telefon: 930 29 630
Bjørn Trygve Hansen
Bedrift: Innovasjon Norge
Telefon: 958 58 563
Bodil Buch
Bedrift: DNB
Telefon: 975 18 432
Trond I. Østgaard
Bedrift: Universitetet i Sørøst-Norge
Telefon: 411 74 471
Kari Solberg Økland
Bedrift: Drammen kommune
Telefon: 480 04 001
Lisbeth Torkildsen
Bedrift: Etablererveiledningen
Telefon: 924 11 199